L'arbre
 

 

 

 

 

 

 


Un dels símbols en què la família ha posat més ènfasi ha estat en la realització de l’arbre familiar. Inicialment es va fer el primer arbre (1982) on contemplava els noms dels diversos membres de la família a partir del matrimoni format per Silvestre Torras i Antònia Riba. Posteriorment i en  commemoració dels 25 anys de trobades (1999), es va fer el segon arbre on a part d’actualitzar l’anterior, es van incorporar les fotografies dels diversos membres de l’organització.

En la següent imatge es pot veure l’arbre complert, on per raons de tamany, no està disponible la versió ampliada.

 

 

Estudiant l’arbre es pot comprovar que bàsicament naixent sis branques principals des de la soca formada pel Silvestre i l’Antònia. A continuació s’ampliaran aquestes sis branques a partir dels matrimonis que encapçalen les diverses branques.

 

Tornar al principi de pàgina.

 

Índex.

 

  Josep Torras Fornt – Carme Mussons Tardà.

  Rosendo Pont Forn – Maria Torras Bonet.

  Joan Torras Fornt – Francesca Bonet Ferran.

  Lluís Torras Fornt – Felícia Serarols Graells.

  Jaume Torras Fornt – Pepeta Carreras Solé.

  Silvestre Torras Fornt – Maria Carreras Solé.

 

Tornar a l’inici de la pàgina.

 

Josep Torras Fornt – Carme Mussons Tardà.

 

La branca de l’extrem esquerra del nostre arbre alberga els successors del matrimoni anotat anteriorment, a grans trets s’hi reflecteixen quatre matrimonis i en l’última generació trobem a quatre joves, són la Marta, l’Elisabet, el Xavier i la Núria.

 

 

 

Rosendo Pont Forn – Maria Torras Bonet.

 

A continuació trobem aquest segon cap de família integrat en l’actualitat pel Josep i el Lluís Torras.

 

 

 

Joan Torras Fornt – Francesca Bonet Ferran.

 

Seguidament trobem una de les branques més nombroses on hi surten representats set matrimonis i en l’última generació hi trobem vuit integrants que són el Marc i la Clara, la Mireia, el Blai i l’Andreu (uns dels més joves de la família) i la Laida, el Jordi i la Nuri (ja casada amb en Josep Marsol).

 

 

 

Lluís Torras Fornt – Felícia Serarols Graells.

 

Al bell mig de l’arbre trobem aquesta quarta branca integrada per quatre matrimonis, essent en última generació el Francesc Ollé.

 

 

 

Jaume Torras Fornt – Pepeta Carreras Solé.

 

D’aquesta penúltima branca en naixent diversos caps de família, en total sis matrimonis, amb vuit membres en l’última fila generacional. Aquests són el Pep i el Carles, l’Anna i la Berta, el Xavi i el Joan i la Marta i l’Albert.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

Silvestre Torras Fornt – Maria Carreras Solé.

 

Finalment en aquesta darrera branca, trobem un total de cinc matrimonis amb un total de nou membres en l’última branca generacional. Aquests són per una banda, l’Ester i el Jordi (per celebrar els 25 anys de trobades vam anar fins a Cambrils amb autobús, bé doncs, quan celebréssim els 50, anirem fins a Cancún per genilesa del Jordi, que pilotarà algun Concorde), la Berta, la Laura, la Judit i el Roger i finalment el Pep, el Marc i la Marta.