Estructura 

 

 

 

 

 

 


* Naixement de pàgina web.

* Visió de futur.

 

 

Naixement de la pàgina web.

 

 

Un cop païda la ressaca de la sortida de l’any 1999, en què com s’ha dit es van celebrar els vint-i-cinc anys de la celebració dels sopars dels Torras, es va introduir  un nou grup per a l’organització dels sopars. Aquest està format pels germans Bisbal (en Joan i en Xavier) i pel Carles Torras; enguany són els encarregats d’organitzar el sopar. En commemoració d’aquest fet, una de les noves aportacions a l’organització ha estat la creació d’una pàgina web. Aquest projecte té dos grans objectius. En primer lloc aportar una novetat a la nostra estructura, és prou evident que després d’aquests vint-i-cinc anys cal incorporar noves seccions per tal de motivar la gent i mantenir viva l’organització. D’altre banda, la pàgina web, és una clara aposta cap a la nova societat d’aquest segle XXI, els temps de les grans distàncies, els seus espais temporals , etc. s’han acabat; estem ja davant d’una ja normalitzada eina de comunicació extraordinària que és la xarxa, cal llençar-s’hi i aprofitar-la, des de grans empreses fins a la nostra organització familiar, en definitiva, és una oportunitat per ajudar a estrènyer els nostres vincles.

 

Tornar al principi de pàgina.

 

Visió de futur.

 

 

Aquesta pàgina que fa pocs dies que ha nascut, disposa d’un nombre molt reduït de pàgines. La visió però és ben diferent, cal aconseguir multiplicar aquestes pàgines fins aconseguir un lloc consolidat amb múltiples seccions, amb basta informació, un lloc d’obligada parada cultural, el lloc de trobada de tots els familiars, propers i oberta a tothom. Per aconseguir tot això, cal dedicar-hi esforços i sobretot participació. És per això que calen aportacions de qualsevol mena i es repte a tothom a posar-hi el seu grau de sorra. Participeu-hi!

 

Tornar al principi de pàgina.

Com participar?

 

Hi ha moltes maneres de participar en aquest ambiciós projecte. De moment i fins que l’organització o l’estructura o requereixi, es tracta de fer arribar als encarregats tota mena d’informació que es cregui interessants, tant en format electrònic, magnètic o simplement en paper. Tota mena d’informació és vàlida: escrits, fotografies, veu, etc.

En dependència de la informació que es rebi s’aniran creant seccions, una possible idea és crear seccions fixes amb els seus corresponents responsables encarregats de vetllar-ho regularment.

 

Tornar al principi de pàgina.