Introducció 

 

 

 

 


Aquesta pàgina web pretén ser una forma de divulgació, a totes aquelles persones que ho desitgin, d’aquesta singular família resident majoritàriament a Igualada, però amb representació en  d’altres nuclis de la nostra geografia com ara Òdena, Sant Cugat del Vallès, Barcelona, etc.

 

Actualment integren aquesta estructura prop d’una setantena de persones, per bé que existeix diverses branques encara inconnexes, però pendents d’investigació. Val a dir que des de fa poc més d’un any, es va rebre la visita d’unes persones residents a Barcelona que des de feia temps havien indagat un extens estudi sobre la seva família, i les investigacions  realitzades fins llavors els havia portat fins a la nostra comarca (Anoia) amb indicis de lligam amb la nostra estructura. En aquells moments els seus estudis ja incloïen un llarg nombre de persones que, si afegíssim la nostra branca, s’hauria aconseguit establir un arbre de l’ordre de centenars de persones.

 

Pel què fa als orígens de la nostra família, recents descobertes situen una masia a la comarca de la Cerdanya, prop de Puigcerdà (informació no validada). De manera segura, podem establir els primers inicis coneguts a cavall dels nuclis de Rubió i a la Raval d’Òdena a principis del segle XX. A partir d’aquí, van anar creixent successives generacions fins a arribar a l’actualitat amb  vint-i-un caps de família.

 


Tornar al principi de pàgina